Adatvédelmi szabályzat

Az Ön személyes adatainak védelmét nagyon komolyan vesszük.

Az Ön személyes adatait a kötelező adatvédelmi előírásoknak és ennek az adatvédelmi szabályzatnak megfelelően bizalmasan kezeljük. Az adatgyűjtés jellegéről, területéről és céljáról az alábbiakban nyújtunk Önnek tájékoztatást.

1) AZ ADATFELDOLGOZÁS FELELŐSE
Az adatvédelemért a delfortgroup AG felelős.
Elérhetőségünk:

delfortgroup AG
Fabrikstraße 20
A – 4050 Traun
dataprotection@delfortgroup.com

A szingapúri adatvédelmi tisztviselő a következő emailcímen érhető el: Loise.Jacquette@luther-lawfirm.com

2) ADATOK GYŰJTÉSE ÉS FELDOLGOZÁSA
Weboldalunk az esetek többségében személyes adatok megadása nélkül is használható. Ha a felhasználótól személyes adatot kérünk (pl. nevet, címet, e-mail címet), ennek megadása úgy értendő, hogy a felhasználó ezt önkéntesen adja meg.

Amennyiben a weboldal felhasználója (akár vevő, akár nem), személyes adatokat közöl például kérés, regisztráció vagy szerződés megkötése alkalmával, csak a felhasználó által megadott személyes adatokat használjuk fel.

Személyes adatokat csak akkor gyűjtünk, ha a szerződés teljesítése során vagy a szerződéskötést megelőzően erre szükség van, vagy ha Ön ehhez az adatvédelmi hozzájárulás keretében hozzájárult.

A személyes adatok gyűjtésére és feldolgozására kizárólag kérdések megválaszolása, szerződések feldolgozása, technikai adminisztráció és hírlevelek küldése céljából kerül sor.

3) ADATOK KÖZLÉSE ÉS TOVÁBBÍTÁSA
A személyes adatokat harmadik felekkel csak akkor közöljük, (és ilyeneknet csak akkor továbbítunk, ha ez a szerződés teljesítése vagy a számlázás céljából szükséges) ha Ön a weblap felhasználójaként, illetve vevőként ehhez hozzájárulását adta. A weblap felhasználójaként, illetve vevőként Önnek joga van a jövőre vonatkozó hatállyal bármikor visszavonni hozzájárulását.

4) ADATTÁROLÁS ÉS -TÖRLÉS
A tárolt adatok törlésére akkor kerül sor, ha Ön, mint a weblap felhasználója, illetve mint vevő visszavonja hozzájárulását az adatok tárolásához, vagy ha az adattárolással elérni kívánt cél eléréséhez az Ön adataira már nincs szükség, vagy ha az Ön adatainak tárolása egyéb jogi okokból elfogadhatatlanná válik. A számlázáshoz és könyveléshez szükséges adatokat a törlés kérése nem érinti.

Az érintett jogok
Kérésére szívesen tájékoztatjuk arról, hogy az Ön személyére vonatkozóan milyen adatokat tárolunk. Ilyen esetben kérjük, hogy kérését a fentebb említett elérhetőségeink valamelyikére juttassa el.

Ha az általunk kezelt valamelyik adata hibás, kérjük, tájékoztasson erről bennünket, mi haladéktalanul kijavítjuk, továbbá tájékoztatjuk Önt erről.

Ha azt kívánja, hogy a továbbiakban ne kezeljük az adatait, kérjük, hogy tájékoztasson bennünket erről a fenti elérhetőségek valamelyikén keresztül. Amint ez eljut a felelős személyhez, az Ön adatait haladéktalanul töröljük, és tájékoztatjuk Önt erről. Ha az Ön személyes adatainak törlését kényszerítő jogszabályi okok írják elő, tájékoztatni fogjuk.

Ha úgy véli, hogy adatainak feldolgozása nem a jogi kereteken belül történik, joga van panaszt benyújtani az illetékes felügyeleti hatósághoz. Ausztriában ez az osztrák adatvédelmi hatóság.

Az adatvédelmi hatóság a következő címen érhető el:

Österreichische Datenschutzbehörde
Hohenstaufengasse 3
1010 Wien
+43 1 531 15-202525
dsb@dsb.gv.at

Szerver naplófájlok
Az oldalak szolgáltatója automatikusan gyűjt és tárol információkat az úgynevezett szerver naplófájlokban, amelyeket az Ön böngészője automatikusan továbbít nekünk. Ezek a következők: 

•    a böngésző típusa és verziószáma
•    a használt operációs rendszer 
•    hivatkozó URL 
•    a hozzáférő számítógép hosztneve 
•    a szerverkérés időpontja 

Ezek az adatok nem rendelhetők konkrét személyekhez, nem kerülnek egyesítésre más adatforrásokkal. Amennyiben illegális felhasználásra vonatkozó konkrét jelzéseket kapunk, fenntartjuk a jogot az adatok visszamenőleges ellenőrzésére.

Google Analytics
Ez a weblap a Google Analytics-t használja, amely egy webanalitikai szolgáltatás, amelyet a Google Inc, 1600 Amphitheater Parkway Mountain View, CA 94043, USA („Google”) biztosít. A Google-lal szerződéses adatfeldolgozásra irányuló jogviszonyban állunk. A weblapunkhoz való hozzáférés során a szoftver kapcsolatba lép a Google szervereivel, és adatokat továbbít azoknak. A szerverek némelyike az Egyesült Államokban található. 

A Google Analytics a weboldal felhasználóira vonatkozó információk tárolására és a weboldal felhasználó általi használatának elemzésére vonatkozó cookie-kat is használ. Ez a weboldal az „IP anonimizálás aktiválása” (Activation of IP anonymization) funkciót használja. Ez a Google segítségével előre csonkolja az Ön IP-címét az EU tagállamokon vagy az Európai Gazdasági Térségre vonatkozó megállapodás más szerződő államain belül. 
A teljes IP-cím csak rendkívüli esetben kerül a Google USA-beli szerverére és ottani rövidítésre. A Google szerint az összegyűjtött adatokat a weboldal használatának elemzésére, a weboldal tevékenységéről szóló jelentések készítésére, és egyéb, a weboldal tevékenységével és az Internet használatával kapcsolatos szolgáltatások nyújtására használja. 
A Google ezeket az információkat harmadik feleknek is átadja, ha azt törvény írja elő, vagy ha azokat a Google megbízásából harmadik fél dolgozza fel. További részletes információért a felhasználói adatok kezeléséről a Google Analytics segítségével olvassa el a Google adatvédelmi szabályzatát: 

https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=en

A Google Analytics cookie-jainak tárolását böngészőprogramja megfelelő beállításával előzheti meg. Minden weboldalra vonatkozóan általánosan letilthatja, hogy a Google Analytics gyűjtse az Ön felhasználói adatait, ehhez a böngésző beépülő moduljának letöltésével és telepítésével:

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de

A Google Analytics Önre vonatkozó adatgyűjtését letilthatja úgy is, hogy csak erre a weboldalra vonatkozzon. Ekkor egy elutasító cookie kerül beállításra, amellyel megelőzheti, adatainak gyűjtését, amikor erre a weboldalra látogat.

5) COOKIE-K
Ez a weboldal cookie-kat használ.

A cookie-k a weboldalakat felhasználóbaráttá és hatékonyabbakká teszik a felhasználó számára. A cookie egyes információk tárolására szolgáló kis szövegfájlok. Egy weboldal meglátogatásakor a weboldal cookie-t helyezhet el a látogató számítógépén. Ha a felhasználó később újra meglátogatja a weboldalt, az kiolvashatja az előzőleg tárolt cookie adatait, pl. megállapíthatja, hogy a felhasználó korábban már meglátogatta az oldalt, és azt, hogy az oldal mely területei érdekelték különösen.

Cookie-beállítások módosítása
Azt, hogy a böngésző hogyan kezelje a cookie-kat, és hogy mely cookie-k fogadása van megengedve vagy megtiltva, a felhasználó a böngésző beállításainál adhatja meg. Hogy ezek a beállítások pontosan hol vannak, az az adott böngészőtől függ. A részletes információ az adott böngésző „Help” funkciójában találhatók.

Ha a cookie-k használatát korlátozza, nem biztos, hogy teljes mértékben tudja használni a weboldal funkcióit.

Weboldalunk a következő szolgáltatókat veszi igénybe:

delfortgroup.com (CookieConsent): A cookie-k használatához való hozzájárulás tárolására szolgál.

Facebook: A Facebook „Like” gombjához kapcsolódó adatok tárolására szolgál.

LinkedIn: A „LinkedIn” gombbal kapcsolatos adatok tárolására szolgál.

Xing: A „Xing” gombbal kapcsolatos adatok tárolására szolgál.

6) SZOCIÁLIS BEÉPÜLŐ MODULOK
Weboldalunk több harmadik fél általi beépülő modult használ.

Amikor Ön felkeresi weboldalunkat, ezek a beépülő modulok kapcsolódnak a megfelelő beépülő modul szolgáltatójának szervereihez, és adatokat továbbítanak. Nem tudjuk pontosan, hogy a beépülő modulok szolgáltatói mely adatokat továbbítják, és hogyan dolgozzák fel azokat.

Ha a weboldal felhasználójának van egy felhasználói fiókja ezeknél a szolgáltatóknál, a szolgáltató közvetlenül hozzárendelheti a továbbított információkat felhasználói fiókjukhoz. A weboldal felhasználója elkerülheti ezt az összekapcsolást, ha weboldalunk felkeresése előtt kijelentkezik ezekből a fiókokból.

Facebook: A weboldal a Facebook beépülő moduljait használja (Facebook Like (tetszik), Facebook Comment (komment), Facebook Share (megosztás) gombok), amelyek szolgáltatója a Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, California 94025, USA. Ezek a modulok vagy a „Facebook” szóval vannak megjelölve, vagy a Facebook „F”-jéről ismerhetők fel.

További információért keresse fel a https://developers.facebook.com/docs/plugins weboldalt.
További információért keresse fel a Facebook adatvédelmi szabályzatát: http://www.facebook.com/policy.php

LinkedIn: Ez a weboldal a LinkedIn beépülő moduljait használja („In” gomb, „Recommend” (ajánlás) gomb, LinkedIn Corporation, 2029 Stierlin Court, Mountain View, California 94043, USA. Ezek a modulok általában a LinkedIn felirattal vannak megjelölve, vagy az „IN” gombról ismerhetők fel.

További információért keresse fel a https://developer.linkedin.com/legal/plugin-terms-of-use weboldalt.
További információért keresse fel a LinkedIn adatvédelmi szabályzatát: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy

Xing: Ez a weboldal a Xing beépülő moduljait használja („Xing Share” gomb), XING SE, Dammtorstrasse 30, 20354 Hamburg, Németország. Ezek a modulok általában vagy a „Xing” szóval vannak megjelölve, vagy a Xing „X”-jéről ismerhetők fel.

További információk a „Xing Share” gomb adatvédelmi politikájában találhatók: https://www.xing.com/app/share?op=data_protection

Adatvédelmi tájékoztató vevők számára

A delfort nagy gondot fordít az Ön személyes adatainak védelmére, ezért kiterjedt technikai és szervezési adatvédelmi intézkedéseket és standardokat vezetünk. Ezek biztosítják a folyamatos felülvizsgálat és fejlesztés mellett valamennyi érintett fél jogait.

Az adatvédelem témájában az Ön, mint vevő számára legfontosabb információkat az alábbiakban foglaltuk össze.

Az Ön személyes adatainak feldolgozásával kapcsolatos kérdéseit a következő elérhetőségeken teheti fel: 

delfortgroup AG
Fabrikstraße 20
4050 Traun
Ausztria
Telefon: +43 (0)7229 776-0
Telefax: +43 (0)7229 77618-100
dataprotection@delfortgroup.com / www.delfortgroup.com

Mely személyes adatait dolgozzuk fel, és milyen célból?
A vevőszolgálat, marketing, vevőkezelés és -elszámolás keretében az Ön által megadott adatokat (pl. név, elérhetőségi adatok, beosztás)  a kezdeti üzleti kapcsolatfelvétel érdekében, jogos érdekünk alapján dolgozzuk fel (európai általános adatvédelmi rendelet, 6. cikk, (1) f) pont), valamint a szerződések teljesítése és a meglévő üzleti kapcsolat fenntartása érdekében (a rendelet 6. cikke, (1) b) pont). Az adattárolási idők megfelelnek a jogi követelményeknek.

Kinek van hozzáférése az Ön személyes adataihoz, és kinek továbbítjuk azokat?
Az Ön személyes adataihoz csak olyan személyek férhetnek hozzá, akik a fenti célok érdekében az adatfeldolgozásban részt vesznek (pl. más tagvállalatok, részlegek mint pl. a termelés, vevőszolgálat stb. dolgozói). Az adatok továbbítása a delfort-on kívülre a szükséges minimumra korlátozódik: a kiszállításhoz szükséges elérhetőségi adatokat továbbítjuk a szállítmányozó cégeknek.  

Milyen jogai vannak Önnek az adatvédelemmel kapcsolatban?

  • Tiltakozáshoz és törléshez való jog: Önnek joga van adatainak kezelése ellen tiltakozni vagy az adatok törlését kérni, ha a jogos adattárolási idő vagy más szerződéses feltételek (pl. a jelenlegi szerződés) ütköznek az Ön igényével.
  • A hozzáférés és helyesbítés joga: Az Ön írásbeli kérésére a jogszabályi előírásoknak megfelelően átadjuk Önnek általunk tárolt személyes adatait. Amennyiben adatai megváltoznak, az Ön tájékoztatásának megfelelően haladéktalanul átvezetjük a helyesbítést a mi adatainkon.

Ha úgy véli, hogy adatainak feldolgozása nem felel meg a jogszabályoknak, joga van panaszt benyújtani az illetékes felügyeleti hatóságnál.

Tiltakozással, hozzáféréssel, helyesbítéssel vagy törléssel kapcsolatos kéréseit a következő címre küldheti el: dataprotection@delfortgroup.com. Az adatvédelemmel kapcsolatos bármilyen további kérésére is szívesen válaszolunk.

A delfort nagy gondot fordít az Ön személyes adatainak védelmére, ezért kiterjedt technikai és szervezési adatvédelmi intézkedéseket és standardokat vezettünk be.Ezek biztosítják a folyamatos felülvizsgálat és fejlesztés mellett valamennyi érintett fél jogait.

Az adatvédelem témájában az Ön, mint pályázó számára legfontosabb információkat az alábbiakban foglaltuk össze.

Személyes adatainak feldolgozásával kapcsolatos kérdéseit a következő elérhetőségeken teheti fel:

delfortgroup AG
Fabrikstraße 20
4050 Traun
Ausztria
Telefon: +43 (0)7229 776-0
Telefax: +43 (0)7229 77618-100
info@delfortgroup.com / www.delfortgroup.com

Az adatfeldolgozás célja

Az Ön adatait kizárólag az Ön hozzájárulása alapján (Európai általános adatvédelmi rendelet 6. cikk, (1) a) pont), a pályázati folyamat céljára dolgozzuk fel. Sikeres jelentkezés esetén az Ön adatait a foglalkoztatás céljaiból a szerződés teljesítése érdekében (Európai általános adatvédelmi rendelet 6. cikk (1) b) pont) és a jogi kötelezettségeknek (a rendelet 6. cikkének (1) c) pontja) való megfelelés érdekében tovább kezeljük.

Az adatok továbbítása

Pályázata benyújtásával Ön kifejezetten hozzájárulását adja ahhoz, hogy pályázóként megadott adatait a csoport adott vállalata, amelyhez jelentkezését küldte, feldolgozza. Kifejezetten hozzájárul továbbá ahhoz, hogy pályázati adatait a delfort csoport európai vállalatain belül továbbítsuk. Olyan pozíciók esetében, amelyek az Európai Unión kívül is fontosak lehetnek az Ön számára, pályázatát harmadik országba is továbbíthatjuk. Pályázati adatait a legnagyobb gondossággal és diszkrécióval kezeljük, azokhoz csak az álláspályázati folyamatban részt vevő személyek (pl. humán erőforrás, az érdekelt részleg dolgozói) férnek hozzá. Az Ön pályázati dokumentumaihoz hozzáférő minden személyt titoktartás kötelez.

A pályázatokat kezelő platformot egy adatfeldolgozó cég biztosítja, amellyel a delfort ennek megfelelő adatfeldolgozási szerződésben áll. Az Ön adatait 14 nap után automatikusan törlik az adatfeldolgozó szervereiről.

A jelentkezésében közölt részletes adatok csak akkor kerülnek harmadik félhez, ha ehhez Ön kifejezett hozzájárulását adta, vagy ha ezt jogszabályi kötelezettség vagy felügyeleti hatóság által kiadott utasítás írja elő.

Adatfeldolgozás

Jelentkezése során a delfortgroup AG az Ön következő személyes adatait kezeli:

  • az Ön által személyesen közölt vagy elektronikusan továbbított adatokat,
  • az interjúk, illetve telefonbeszélgetések felvételeit.

Ön kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy adatait a felvételi folyamat során felhasználjuk, és az eljárás befejeztével esetleges további személyzeti eljárások céljára nyilvántartásunkban megőrizzük.

Tiltakozás, hozzáférés, adatok helyesbítése vagy törlése

Pályázóként Önnek a következő jogai vannak, amennyiben kérése nem ellenkezik az adattárolásra vonatkozó törvényi előírással:

  • Visszavonás: Jelentkezése során megadott adatainak kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor visszavonhatja. Amint a felelős személy megkapja a visszavonásra vonatkozó kérést, az Ön pályázatát töröljük. Adatai ez után a pályázati folyamatban nem fognak szerepelni.
  • Hozzáférés és helyesbítés: Írásbeli kérésére a jogszabályi előírásoknak megfelelően tájékoztatást adunk Önnek arról, hogy milyen személyes adatait tároljuk. Amennyiben adatai megváltoznak, az Ön tájékoztatásának megfelelően haladéktalanul átvezetjük a helyesbítést.

A tiltakozással, hozzáféréssel, helyesbítéssel vagy törléssel kapcsolatos kéréseit a következő emailcímre küldje: myjob@delfortgroup.com.

Ha nem akarja, hogy pályázatának részleteit csoportunkon belül másnak továbbítsuk vagy dokumentumait további felhasználásra megőrizzük, kérjük írásban jelezze nekünk.

Ha úgy véli, hogy adatainak feldolgozása nem felel meg a jogszabályoknak, joga van panaszt benyújtani az illetékes felügyeleti hatóságnál. Az adatvédelemmel kapcsolatos bármilyen további kérdésére szívesen válaszolunk. Forduljon hozzánk a következő e-mail címen: dataprotection@delfortgroup.com.

A Google Analytics követés engedélyezve.

Weboldalunk kellemesebb használata érdekében sütiket sütik használunk. A böngészés folytatásával Ön egyetért a sütik használatával.