Adatvédelmi szabályzat

Az Ön személyes adatainak védelmét nagyon komolyan vesszük.

Az Ön személyes adatait a kötelező adatvédelmi előírásoknak és ennek az adatvédelmi szabályzatnak megfelelően bizalmasan kezeljük. Az adatgyűjtés jellegéről, területéről és céljáról az alábbiakban nyújtunk Önnek tájékoztatást.

1) AZ ADATFELDOLGOZÁS FELELŐSE
Az adatvédelemért a delfortgroup AG felelős.
Elérhetőségünk:

delfortgroup AG
Fabrikstraße 20
A – 4050 Traun
dataprotection@delfortgroup.com

A szingapúri adatvédelmi tisztviselő a következő emailcímen érhető el: Loise.Jacquette@luther-lawfirm.com

2) ADATOK GYŰJTÉSE ÉS FELDOLGOZÁSA
Weboldalunk az esetek többségében személyes adatok megadása nélkül is használható. Ha a felhasználótól személyes adatot kérünk (pl. nevet, címet, e-mail címet), ennek megadása úgy értendő, hogy a felhasználó ezt önkéntesen adja meg.

Amennyiben a weboldal felhasználója (akár vevő, akár nem), személyes adatokat közöl például kérés, regisztráció vagy szerződés megkötése alkalmával, csak a felhasználó által megadott személyes adatokat használjuk fel.

Személyes adatokat csak akkor gyűjtünk, ha a szerződés teljesítése során vagy a szerződéskötést megelőzően erre szükség van, vagy ha Ön ehhez az adatvédelmi hozzájárulás keretében hozzájárult.

A személyes adatok gyűjtésére és feldolgozására kizárólag kérdések megválaszolása, szerződések feldolgozása, technikai adminisztráció és hírlevelek küldése céljából kerül sor.

3) ADATOK KÖZLÉSE ÉS TOVÁBBÍTÁSA
A személyes adatokat harmadik felekkel csak akkor közöljük, (és ilyeneknet csak akkor továbbítunk, ha ez a szerződés teljesítése vagy a számlázás céljából szükséges) ha Ön a weblap felhasználójaként, illetve vevőként ehhez hozzájárulását adta. A weblap felhasználójaként, illetve vevőként Önnek joga van a jövőre vonatkozó hatállyal bármikor visszavonni hozzájárulását.

4) ADATTÁROLÁS ÉS -TÖRLÉS
A tárolt adatok törlésére akkor kerül sor, ha Ön, mint a weblap felhasználója, illetve mint vevő visszavonja hozzájárulását az adatok tárolásához, vagy ha az adattárolással elérni kívánt cél eléréséhez az Ön adataira már nincs szükség, vagy ha az Ön adatainak tárolása egyéb jogi okokból elfogadhatatlanná válik. A számlázáshoz és könyveléshez szükséges adatokat a törlés kérése nem érinti.

Az érintett jogok
Kérésére szívesen tájékoztatjuk arról, hogy az Ön személyére vonatkozóan milyen adatokat tárolunk. Ilyen esetben kérjük, hogy kérését a fentebb említett elérhetőségeink valamelyikére juttassa el.

Ha az általunk kezelt valamelyik adata hibás, kérjük, tájékoztasson erről bennünket, mi haladéktalanul kijavítjuk, továbbá tájékoztatjuk Önt erről.

Ha azt kívánja, hogy a továbbiakban ne kezeljük az adatait, kérjük, hogy tájékoztasson bennünket erről a fenti elérhetőségek valamelyikén keresztül. Amint ez eljut a felelős személyhez, az Ön adatait haladéktalanul töröljük, és tájékoztatjuk Önt erről. Ha az Ön személyes adatainak törlését kényszerítő jogszabályi okok írják elő, tájékoztatni fogjuk.

Ha úgy véli, hogy adatainak feldolgozása nem a jogi kereteken belül történik, joga van panaszt benyújtani az illetékes felügyeleti hatósághoz. Ausztriában ez az osztrák adatvédelmi hatóság.

Az adatvédelmi hatóság a következő címen érhető el:

Österreichische Datenschutzbehörde
Hohenstaufengasse 3
1010 Wien
+43 1 531 15-202525
dsb@dsb.gv.at

Szerver naplófájlok
Az oldalak szolgáltatója automatikusan gyűjt és tárol információkat az úgynevezett szerver naplófájlokban, amelyeket az Ön böngészője automatikusan továbbít nekünk. Ezek a következők: 

•    a böngésző típusa és verziószáma
•    a használt operációs rendszer 
•    hivatkozó URL 
•    a hozzáférő számítógép hosztneve 
•    a szerverkérés időpontja 

Ezek az adatok nem rendelhetők konkrét személyekhez, nem kerülnek egyesítésre más adatforrásokkal. Amennyiben illegális felhasználásra vonatkozó konkrét jelzéseket kapunk, fenntartjuk a jogot az adatok visszamenőleges ellenőrzésére.

Google Maps

Ez a webhely a Google Inc. által a Google Maps szolgáltatást használja. E szolgáltatás használatával Ön beleegyezik abba, hogy a Google Inc., képviselői és harmadik felek automatikusan gyűjtik az adatokat.

A Google Maps használati feltételei itt érhetők el: https://www.google.com/intl/hu/help/terms_maps/

5) COOKIES

 

1. Mik azok a cookie-k?

A cookie-k olyan kis méretű szövegfájlok, amelyeket a böngésző tárol az Ön készülékén, amikor weboldalunkat használja. Ezek a szövegfájlok információkat tartalmaznak, hogy felhasználóbarát szolgáltatásokat nyújthassunk Önnek, és a webböngészőből exportálásra kerülnek. A cookie-k teszik lehetővé, hogy a weboldalunk felismerje Önt, és webszerverünk testreszabottabb, gyorsabb, az Ön igényeihez jobban igazodó weboldalt kínálhasson Önnek.

Ezért kérem vegye figyelembe, hogy ha nem engedélyezi a cookie-kat, a weboldal bizonyos tartalmaihoz lehet, hogy nem fog tudni hozzáférni.

Alapvetően a következő típusú cookie-kat különböztetjük meg:

  • Munkamenet alapú cookie-k: Ezek az Ön számítógépén kerülnek tárolásra, amikor weboldalunkon böngészik, utána pedig törlésre kerülnek.
  • Állandó cookie-k: Ezek a cookie-k hosszabb ideig maradnak az Ön számítógépén.
  • Harmadik fél cookie-jai: Ezeket a cookie-kat a partnerek weboldalai hozzák létre, és beágyazódnak a mi weboldalunkba. Ilyenek például a személyre szabott hirdetések céljára használjuk őket.

2. Így használjuk a cookie-kat

Az internetes technológiákat (pl. cookie-kat, Java-szkripteket) általában csak arra használjuk, hogy az Ön számára egyszerűsítsük weboldalunk használatát és tartalmainkkal optimalizáljuk szolgáltatásunkat és az Ön kommunikációját:

  • Az aktuális munkamenet aktívan tartására úgynevezett munkamenet alapú cookie-kat használunk.
  • Használjuk harmadik fél cookie-jait is, aminek az a célja, hogy javítsuk az Ön tartalmainkkal és hirdetéseinkkel kapcsolatos felhasználói élményeit.

3. Harmadik fél cookie-jai

Egyes harmadik felek cookie-kat helyeznek el az Ön számítógépén, hogy konkrétan rögzítsék a látogató viselkedését és testre szabják szolgáltatásaikat (ideértve a hirdetéseket is). Arról, hogy az egyes harmadik felek hogyan kezelik a cookie-kat, a megfelelő weboldalakon tájékozódhat. A hálózatokról az alábbiakban talál információkat. A harmadik féltől származó cookie-k fölött nincs ellenőrzésünk, ezért kérjük, hogy a harmadik felek weboldalain ellenőrizze, hogy azok milyen cookie-kat használnak, és hogyan kezelik őket. A szokásos harmadik felek esetében, mint a Facebook, Google stb., a „Digital Advertising Alliance” (Digitális Hirdetési Szövetség) lehetőséget kínál a DAA-tagok hirdetéseinek együttes letiltására. Erről a 4. és 5. pontban talál bővebb információkat.

4. Cookie-k kezelése / tiltakozás

Böngészője menüjében megtalálhatja a cookie-k használatára vonatkozó beállítási lehetőségeket. A böngészők általában a következő beállítási lehetőségeket tartalmazzák:

  • cookie-k megtekintése,
  • cookie-k engedélyezése,
  • az összes vagy meghatározott konkrét cookie dezaktiválása,
  • az össze cookie dezaktiválása a böngésző bezárásakor,
  • cookie-k korlátozása,
  • üzenet, amikor cookie-k kerülnek beállításra, és
  • tiltakozás a követéselemzés ellen.

A következő böngészőknél a cookie-k deaktiválására vonatkozó utasítások a gyártók weboldalán találhatók. Ha böngészőjében korlátozza cookie-jainkat, weboldalunk egyes területeit lehet, hogy nem fogja tudni használni.

Adatvédelmi tájékoztató vevők számára

A delfort nagy hangsúlyt fektet az Ön személyes adatainak védelmére, ezért átfogó technikai és szervezeti adatvédelmi intézkedéseket alkalmaz a vonatkozó szabványoknak megfelelően. A szabványok betartása biztosítja minden érintett személy jogainak védelmét, amit folyamatosan felülvizsgálunk és tovább fejlesztünk.

Ügyfeleink, beszállítóink és az ajánlatkérők számára a következőkben összefoglaltuk az adatvédelemmel kapcsolatos legfontosabb információkat.

Az Ön személyes adatainak feldolgozásáért a delfort csoport vállalatai felelnek. A vállalatok listáját itt találja: https://www.delfortgroup.com/en/company/delfort-plants-contacts/ 

Melyik személyes adatokat milyen célra dolgozzuk fel?

Az ügyfelektől és beszállítóktól az ügyintézés, a marketing, az adminisztráció és az elszámolás során jogos érdekeinkre hivatkozva (Adatvédelmi Rendelet 6. cikk. 1f bek.) a szerződés előkészítését szolgáló feladatok elvégzéséhez, a szerződéses kötelezettségek teljesítéséhez valamint az üzleti kapcsolatok fenntartásához (Adatvédelmi Rendelet 6. cikk. 1b bek.) feldolgozzuk azokat a személyes adatokat, amelyeket Önök rendelkezésre bocsátanak (pl.: név, elérhetőség, beosztás) vagy amelyek az üzleti kapcsolat során tudomásunkra jutnak.

Az ajánlatkérőktől a beszerzési, valamint az értékesítési tevékenységhez gyűjtünk be személyes adatokat, amelyeket egy CRM marketing adatbankban tárolunk, hogy a termékeinkre vonatkozó információkat és reklámokat célzottan tudjuk kiküldeni. Amennyiben nem áll rendelkezésünkre ezen túlmenő, kifejezett engedély a személyes adatok kezelésére, akkor azokat az EU - Adatvédelmi Rendelet 6. cikk. 1. bek. f. pont alapján, a 47. számú mérlegelési indokkal összefüggésben, az utolsó (sikertelen) kapcsolat felvételi kísérlet végétől számított három évig őrizzük meg.

A delfort csoport vállalatai részben közösen vagy adatfeldolgozási megbízások keretében dolgoznak fel személyes adatokat, ezért a csoport egy átfogó ügyfél- és marketing adatbankot tart fenn.

A hozzáférés az Ön adataihoz csak azon személyek számára lehetséges, akik a fent nevezett célú adatfeldolgozásban részt vesznek, például a konszern vállalatok és/vagy a mindenkori részlegek munkatársai.

Az adatokat harmadik feleknek alapvetően csak akkor továbbítjuk, ha arra a törvény kötelez bennünket, ha az a szerződéses jogviszony teljesítéséhez szükséges (pl.: külsős vállalkozók, bankok, biztosítók, logisztikai vállalatok), vagy ha Ön ahhoz kifejezetten hozzájárult.

A személyes adatokat nem értékesítjük, és konszernen kívüli feleknek nem adjuk át.

Mennyi ideig tároljuk az Ön személyes adatokat?

Az Ön adatainak megőrzési ideje a törvényi követelményekhez igazodik.

Egy szerződéses ajánlat, ill. üzletkötés esetén az Ön személyes adatait a ránk érvényben lévő jótállási, garancia, elévülési és jogszabályi adatmegőrzési határidő lejártáig mentjük el. Ezen túlmenő adattárolás csak esetleges jogviták esetén fordul elő, ahol az Ön adataira bizonyítékként szükség van.

Hogyan védjük az Ön adatait?

Átfogó technikai, valamint szervezeti biztonsági intézkedéseket alkalmazunk, hogy az adatokat elvesztés, megsemmisülés vagy manipuláció ellen védjük. A rendszereinket a technika mindenkori fejlettségi szintjének megfelelően frissítjük.

Milyen adatvédelmi jogokat érvényesíthet?

  • Tájékoztatás és értesítés: A törvényi előírásoknak megfelelően kérésre Önnek tájékoztatást adunk arról, hogy milyen adatai vannak nálunk elmentve. Ha az Ön adataiban változás következett be, akkor az Ön bejelentése alapján az adatokat haladéktalanul helyesbítjük.
  • Visszavonás/törlés: Ön a személyes adatainak feldolgozási jogát a jövőre vonatkozóan bármikor visszavonhatja, vagy kérheti azok törlését, amennyiben az Ön kérésének a törvényben előírt adatmegőrzési határidő vagy más törvényi, ill. szerződéses szükség (pl.: fennálló szerződés) nem mond ellent.
  • Adatátvitel: Ön bizonyos feltételek mellett kérheti a saját személyes adatainak megküldését saját maga vagy harmadik felek részére.
  • Engedély visszavonása: Az Ön adatainak feldolgozására megadott engedélyt Ön bármikor ismét visszavonhatja.

Ha Ön szeretne a fenti jogai közül bármelyikkel élni, akkor mi haladéktalanul, de az igény beérkezése után legkésőbb egy hónapon belül a kérvényét megvizsgáljuk, ill. annak eleget teszünk. Ha Ön azon a véleményen van, hogy az Ön személyes adatainak feldolgozása nem a törvényben előírt keretek között történik, akkor Ön panasszal élhet az illetékes felügyeleti hatóságnál. Kérjük, hogy az adatok visszavonására, közlésére, helyesbítésére vagy törlésére vonatkozó kérésével vagy egyéb adatvédelmi kérdésekkel ide forduljon: datenschutz@delfortgroup.com

A delfort nagy gondot fordít az Ön személyes adatainak védelmére, ezért kiterjedt technikai és szervezési adatvédelmi intézkedéseket és standardokat vezettünk be.Ezek biztosítják a folyamatos felülvizsgálat és fejlesztés mellett valamennyi érintett fél jogait.

Az adatvédelem témájában az Ön, mint pályázó számára legfontosabb információkat az alábbiakban foglaltuk össze.

Személyes adatainak feldolgozásával kapcsolatos kérdéseit a következő elérhetőségeken teheti fel:

delfortgroup AG
Fabrikstraße 20
4050 Traun
Ausztria
Telefon: +43 (0)7229 776-0
Telefax: +43 (0)7229 77618-100
info@delfortgroup.com / www.delfortgroup.com

Az adatfeldolgozás célja

Az Ön adatait kizárólag az Ön hozzájárulása alapján (Európai általános adatvédelmi rendelet 6. cikk, (1) a) pont), a pályázati folyamat céljára dolgozzuk fel. Sikeres jelentkezés esetén az Ön adatait a foglalkoztatás céljaiból a szerződés teljesítése érdekében (Európai általános adatvédelmi rendelet 6. cikk (1) b) pont) és a jogi kötelezettségeknek (a rendelet 6. cikkének (1) c) pontja) való megfelelés érdekében tovább kezeljük.

Az adatok továbbítása

Pályázata benyújtásával Ön kifejezetten hozzájárulását adja ahhoz, hogy pályázóként megadott adatait a csoport adott vállalata, amelyhez jelentkezését küldte, feldolgozza. Kifejezetten hozzájárul továbbá ahhoz, hogy pályázati adatait a delfort csoport európai vállalatain belül továbbítsuk. Olyan pozíciók esetében, amelyek az Európai Unión kívül is fontosak lehetnek az Ön számára, pályázatát harmadik országba is továbbíthatjuk. Pályázati adatait a legnagyobb gondossággal és diszkrécióval kezeljük, azokhoz csak az álláspályázati folyamatban részt vevő személyek (pl. humán erőforrás, az érdekelt részleg dolgozói) férnek hozzá. Az Ön pályázati dokumentumaihoz hozzáférő minden személyt titoktartás kötelez.

A pályázatokat kezelő platformot egy adatfeldolgozó cég biztosítja, amellyel a delfort ennek megfelelő adatfeldolgozási szerződésben áll. Az Ön adatait 14 nap után automatikusan törlik az adatfeldolgozó szervereiről.

A jelentkezésében közölt részletes adatok csak akkor kerülnek harmadik félhez, ha ehhez Ön kifejezett hozzájárulását adta, vagy ha ezt jogszabályi kötelezettség vagy felügyeleti hatóság által kiadott utasítás írja elő.

Adatfeldolgozás

Jelentkezése során a delfortgroup AG az Ön következő személyes adatait kezeli:

  • az Ön által személyesen közölt vagy elektronikusan továbbított adatokat,
  • az interjúk, illetve telefonbeszélgetések felvételeit.

Ön kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy adatait a felvételi folyamat során felhasználjuk, és az eljárás befejeztével esetleges további személyzeti eljárások céljára nyilvántartásunkban megőrizzük.

Tiltakozás, hozzáférés, adatok helyesbítése vagy törlése

Pályázóként Önnek a következő jogai vannak, amennyiben kérése nem ellenkezik az adattárolásra vonatkozó törvényi előírással:

  • Tájékoztatás és értesítés: A törvényi előírásoknak megfelelően kérésre Önnek tájékoztatást adunk arról, hogy milyen adatai vannak nálunk elmentve. Ha az Ön adataiban változás következett be, akkor az Ön bejelentése alapján az adatokat haladéktalanul helyesbítjük.
  • Visszavonás/törlés: Ön a személyes adatainak feldolgozási jogát a jövőre vonatkozóan bármikor visszavonhatja, vagy kérheti azok törlését, amennyiben az Ön kérésének a törvényben előírt adatmegőrzési határidő vagy más törvényi, ill. szerződéses szükség (pl.: fennálló szerződés) nem mond ellent.
  • Adatátvitel: Ön bizonyos feltételek mellett kérheti a saját személyes adatainak megküldését saját maga vagy harmadik felek részére.
  • Engedély visszavonása: Az Ön adatainak feldolgozására megadott engedélyt Ön bármikor ismét visszavonhatja.

A tiltakozással, hozzáféréssel, helyesbítéssel vagy törléssel kapcsolatos kéréseit a következő emailcímre küldje: myjob@delfortgroup.com.

Ha nem akarja, hogy pályázatának részleteit csoportunkon belül másnak továbbítsuk vagy dokumentumait további felhasználásra megőrizzük, kérjük írásban jelezze nekünk.

Ha úgy véli, hogy adatainak feldolgozása nem felel meg a jogszabályoknak, joga van panaszt benyújtani az illetékes felügyeleti hatóságnál. Az adatvédelemmel kapcsolatos bármilyen további kérdésére szívesen válaszolunk. Forduljon hozzánk a következő e-mail címen: dataprotection@delfortgroup.com.

A Google Maps engedélyezve van.