Tietosuojakäytäntö

Suhtaudumme henkilötietojesi suojaamiseen erittäin vakavasti.

Käsittelemme henkilötietojasi luottamuksella ja tietosuoja-asetusten vaatimusten mukaisesti. Kerromme alla tietosuojakäytännöistämme ja yrityksemme harjoittaman tiedonkeruun laadusta, laajuudesta ja tarkoituksesta.

1) VASTUU TIETOJEN KÄSITTELYSTÄ 
Tietojen käsittelystä on vastuussa delfortgroup AG.
Yhteystietomme ovat:

delfortgroup AG
Fabrikstraße 20
A – 4050 Traun
dataprotection@delfortgroup.com

Singaporen tietosuojavaltuutetun tavoittaa seuraavasta sähköpostiosoitteesta: Loise.Jacquette@luther-lawfirm.com

2) TIETOJEN KERÄÄMINEN JA KÄSITTELY 

Verkkosivujemme käyttäminen onnistuu useimmissa tapauksissa ilman henkilötietojen ilmoittamista. Jos henkilötietoja, kuten nimeä, postiosoitetta tai sähköpostiosoitetta, pyydetään, niiden antaminen perustuu vapaaehtoisuudelle. 
 

Jos verkkopalvelun käyttäjä (asiakas tai joku muu) luovuttaa henkilötietojaan palvelupyynnön, rekisteröinnin tai sopimuksen solmimisen yhteydessä, käsittelemme ainoastaan käyttäjän luovuttamia tietoja.

Keräämme henkilötietoja ainoastaan, jos se on välttämätöntä sopimussuhteen solmimisen tai sitä edeltävien toimien kannalta, tai jos käyttäjä on antanut luvan henkilötietojen keräämiseen tietosuojasuostumuksella.

Henkilötietojen kerääminen ja käsittely tapahtuu ainoastaan kyselyihin vastaamisen ja sopimusten hallinnan yhteydessä, osana teknistä hallinnointia ja tiedotteiden lähettämistä varten.

3) TIETOJEN LUOVUTTAMINEN ETEENPÄIN 
Henkilötietoja luovutetaan kolmansille osapuolille ainoastaan, jos se on välttämätöntä sopimusten toimeenpanon tai laskutuksen yhteydessä, tai jos olet antanut siihen suostumuksesi verkkopalvelun käyttäjänä tai asiakkaana. Verkkopalvelun käyttäjänä tai asiakkaana sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa.

4) TIETOJEN SÄILYTTÄMINEN JA POISTAMINEN 
Tallennetut tiedot poistetaan, jos verkkopalvelun käyttäjän tai asiakkaan ominaisuudessa peruutat suostumuksesi tietojen säilytyttämiseen, jos tiedot eivät ole enää välttämättömiä siihen tarkoitukseen nähden, jota varten ne on tallennettu, tai jos niiden tallettaminen ei ole enää hyväksyttävää jostakin muusta oikeudellisesta syystä. Laskutus- ja maksupalvelun tarvitsemia henkilötietoja ei sen sijaan ole mahdollista poistaa asiakkaan pyynnöstä.

Rekisteröidyn oikeudet
Kerromme mielellämme, mitä henkilötietojasi olemme tallentaneet rekisteriimme. Pyydämme osoittamaan tiedustelun sivun yläosassa mainittuun osoitteeseen.

Ilmoitathan meille, jos emme ole käsitelleet tietojasi oikein. Korjaamme asian välittömästi ja ilmoitamme siitä sinulle.

Jos et halua meidän enää käsittelevän tietojasi, voit lähettää meille vapaamuotoisen pyynnön asiasta yllä ilmoitettuuun osoitteeseen. Poistamme tietosi järjestelmästämme heti, kun asian käsittelyä hoitava virkailija on saanut pyyntösi ja ilmoitamme sinulle asiasta. Jos pakottavat oikeudelliset syyt estävät henkilötietojesi poistamisen, ilmoitamme sinulle asiasta.

Jos epäilet, ettei henkilötietojesi käsittely ole lainmukaista, sinulla on oikeus ottaa yhteyttä valvontaviranomaiseen. Itävallassa henkilötietojen käsittelyä valvoo tietosuojavaltuutettu:

Österreichische Datenschutzbehörde
Hohenstaufengasse 3
1010 Wien
+43 1 531 15-202525
dsb@dsb.gv.at

Verkkopalvelun lokitiedostot
Sivustomme ylläpitäjä kerää ja tallentaa automaattisesti lokitietoja (Server-Log-Files), joita selaimesi välittää meille automaattisesti. Niihin kuuluvat:  

•    selaintyyppi ja selainversio 
•    käytetty käyttöjärjestelmä 
•    Referrer URL 
•    tietokoneesi isäntänimi (hostname) 
•    palvelimen käytön kellonaika 

Näitä tietoja ei voi yhdistää yksittäisiin henkilöihin. Tietojen sekoittuminen useista muista lähteistä saatuihin tietoihin varmistaa, ettei niin pääse tapahtumaan. Pidätämme itsellämme oikeuden tarkistaa kyseiset tiedot jälkikäteen, jos havaitsemme merkkejä niiden laittomasta käytöstä. 

Google Analytics
Verkkosivustomme käyttää Google Analytics -ohjelmaa, joka on Google Inc:n ("Google") ylläpitämä verkkoanalyysipalvelu. Google Inc:in osoite on: 1600 Amphitheater Parkway Mountain View, CA 94043, USA. Olemme solmineet Googlen kanssa sopimuksen verkkosivustomme käytön analysioinnista. Kun vierailet verkkosivuillamme, ohjelma ottaa yhteyden Googlen palvelimiin ja siirtää niille tietoa. Osa palvelimista sijaitsee Yhdysvalloissa.

Google Analytics käyttää myös evästeitä tallentaakseen tietoja verkkosivuston käyttäjistä ja analysoidakseen, kuinka he käyttävät sivustoa. Verkkosivumme käyttää aktivoitua IP-annonymisointia. Tämä tarkoittaa, että Google katkaisee käyttäjien IP-osoitteet Euroopan unionin sisällä ja muissa Euroopan talousalueen sopimusmaissa.
Vain poikkeutapauksissa koko IP-osoite välitetään Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin ja katkaistaan siellä. Ilmoituksensa mukaan Google käyttää kerättyjä tietoja verkkosivustojen käytön analysointiin ja käyttöaporttien kokoamiseen sekä tuottaakseen muita internetin ja verkkopalvelujen käyttöön liittyviä palveluita.
Google luovuttaa tietoja myös kolmannen osapuolen palveluntarjoajille, jos lainsäädäntö sitä edellyttää tai jos kolmas osapuoli käsittelee tietoa Googlen toimeksiannosta. Tarkempia tietoja siitä, kuinka Google Analytics käsittelee käyttäjien tietoja, saat tutustumalla Googlen tietosuojakäytäntöihin:

https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=en

Voit estää Google Analytics -evästeiden tallentamisen selaimellesi laitteesi asetuksia säätämällä. Voit estää Google Analytics -ohjelmaa keräämästä tietojasi kaikilta käyttämiltasi verkkosivuilta, kun lataat ja asennat selaimeesi seuraavasta linkistä löytyvän lisäosan:

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de

Google Analyticsia voi estää keräämästä käyttäjätietoja ainoastaan kyseessä olevalla verkkosivulla.  Estoeväste (opt-out cookie) estää tietojesi keräilyn, kun vierailet jatkossa sivustollamme.

5) EVÄSTEET
Tämä sivusto käyttää evästeitä.

Evästeet helpottavat ja tehostavat verkkosivujen selailua. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita käytetään tietojen tallentamiseen. Verkkosivusto saattaa asettaa evästeen vierailijan tietokoneelle tai mobiililaitteelle. Jos käyttäjä vierailee toistamiseen samalla verkkosivustolla, sivusto voi hyödyntää verkkolaitteelle tallentuneella evästeellä olevia tietoja, kuten, onko käyttäjä vieraillut sivulla aiemmin ja mistä sivuston osista vierailija oli tällöin erityisen kiinnostunut.

Evästeasetusten muuttaminen
Käyttäjä voi hallita evästeiden toimintaa verkkoselaimensa asetusten avulla, hän voi määritellä, mitkä evästeet sallitaan ja mitkä estetään. Asetusten sijainti riippuu käytössä olevasta verkkoselaimesta. Yksityiskohtaiset tiedot löytyvät verkkoselaimen ohjetoiminnon avulla.

Evästeiden käytön rajoittaminen voi vaikeuttaa verkkosivuston joidenkin ominaisuuksien hyödyntämistä.

Verkkosivustomme käyttää seuraavia palveluntarjoajia:

delfortgroup.com (CookieConsent): Käytetään tallentamaan suostumus evästeiden käyttöön.

Facebook: Käytetään tallentamaan käyttäjätietoja yhteydessä Facebookin tykkää-toimintoon.

LinkedIn: Käytetään tallentamaan käyttäjätietoja yhteydessä "LinkedIn" -toimintoon.

Xing: Käytetään tallentamaan käyttäjätietoja yhteydessä " Xing " -toimintoon."
 

6) YHTEISÖLIITÄNNÄISET
Verkkosivustomme käyttää useita kolmannen osapuolen liitännäisiä.

Vieraillessasi verkkosivustollamme yhteisöliitännäiset latautuvat näiden palveluntarjoajien omilta palvelimilta ja siirtävät tietoa. Meillä ei ole täsmällistä tietoa siitä, mitä tietoja liitännäispalvelut siirtävät ja kuinka palveluntarjoajat käsittelevät tietoja.

Jos verkkosivuston käyttäjällä on tili jossakin liitännäisten tarjoajan palvelussa, liitännäinen voi siirtää tietoa suoraan käyttäjätilille. Käyttäjä voi yrittää välttää tietojen yhdistämistä kirjautumalla ulos kaikilta sosiaalisen median tileiltään ennen kuin vierailee verkkosisvustollamme.

Facebook: sivusto käyttää liitännäisiä (facebookin tykkää-toiminto, kommentit, jaa-toiminto): Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, California 94025, USA. Liitännäiset on yleensä merkitty sanalla "Facebook" tai "F"-tunnisteella.

Lisätietoja löydät seuraavalta verkkosivulta: https://developers.facebook.com/docs/plugins
Lisäteitoja Facebookin tietosuojaselosteesta löytyy seuraavalta verkkosivulta: http://www.facebook.com/policy.php

LinkedIn: sivusto käyttää liitännäisiä (In-toiminto, Recommend-toiminto): LinkedIn Corporation., 2029 Stierlin Court, Mountain View, California 94043, United States. Liitännäiset on yleensä merkitty sanalla ”LinkedIn” tai “IN"-tunnisteella.

Lisätietoja löydät seuraavalta verkkosivulta: https://developer.linkedin.com/legal/plugin-terms-of-use
LinkedInin tietosuojaselosteesta löydät lisätietoja: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy

Xing: Sivusto käyttää liitännäisiä (Xing Share Button): XING SE, Dammtorstrasse 30, 20354 Hamburg, Germany. Liitännäiset on merkitty yleensä sanalla "Xing" tai Xingin "X" -tunnisteella.

Lisätietoja tietosuojakäytännöstä "Xing Share Button" -toiminnon kohdalla löytyy osoitteesta: https://www.xing.com/app/share?op=data_protection

Asiakkaiden tietosuojaseloste

Asiakkaiden tietosuojaseloste

delfort on sitoutunut huolehtimaan henkilötietojesi suojaamisesta. Siksi yrityksemme noudattaa tarkasti kaikkia teknisiä ja organisatorisia tietosuojakäytäntöjä ja -vaatimuksia. Suojaustoimemme varmistavat, että kaikken osapuolten oikeudet toteutuvat ja niitä päivitetään ja parannetaan jatkuvasti.

Olemme koonneet seuraavaan tärkeimmät tietosuojakäytäntöämme koskevat tiedot.

Asiakkaidemme on mahdollista tiedustella henkilötietojensa käsittelyä seuraavasta osoitteesta:

delfortgroup AG
Fabrikstraße 20
4050 Traun
Austria
Puhelin: +43 (0)7229 776-0
Telefax: +43 (0)7229 77618-100
dataprotection@delfortgroup.com / www.delfortgroup.com

Mitä henkilötietoja kerätään ja mihin niitä käytetään?
Asiakaspalvelulle, markkinoinnille, asiakashallinnalle ja laskutukselle luovutetut tiedot (kuten nimi, asema tai yhteystiedot) käsitellään solmitun liikesuhteen oikeutettuun etuun perustuen (GDPR 6 art. 1.f), sopimuksen täytäntöön panemiseksi ja olemassa olevan liikesuhteen ylläpitämiseksi (GDPR 6 art. 1.b). Tietojen säilytysajat perustuvat olemassa olevaan lainsäädäntöön.

Kuka käsittelee henkilötietojani ja kenelle niitä voidaan luovuttaa?
Asiakastietoja pääsevät näkemään ainoastaan ne henkilöt, jotka suorittavat yllä mainittuja tehtäviä (kuten yhtiön eri osien ja osastojen tai asiakaspalvelun työntekijät). Tietojen siirto delfortin ulkopuolelle on rajoitettu ainoastaan välttämättömään: esimerkiksi tilausten kuljetuksiin tarvittavat tiedot luovutetaan niitä hoitaville kuljetusyrityksille.

Mitkä ovat tietosuojaoikeutesi?

  • Oikeus vastustaa tietojen käsittelyä ja poistaa tiedot: Sinulla on oikeus vastustaa tietojesi käsittelyä ja pyytää niiden poistamista, jos lainmukainen säilytysaika tai muut lailliset tai sopimuksiin liittyvät seikat eivät estä sitä (esimerkiksi voimassa oleva sopimus).
  • Oikeus tarkastella ja oikaista tietoja: Jos yrityksellämme on lainmukainen syy säilyttää henkilötietojasi, voit saada ne nähtäväksi kirjallista pyyntöä vastaan. Jos ilmoitat tiedoissasi tapahtuneesta muutoksesta, teemme välittömästi oikaisun tietoihimme.

Jos epäilet väärinkäytöksiä henkilötietojesi käsittelyssä, sinulla on oikeus valittaa asiasta henkilötietolakeja valvovalle viranomaiselle.

Jos haluat kieltää henkilötietojesi käsittelyn, tai vastustaa, tarkistaa tai oikaista tietojesi käsittelyä, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä seuraavaan sähköpostiosoitteeseen: dataprotection@delfortgroup.com Vastaamme mielellämme myös kaikkiin muihin tietosuojaa koskeviin kysymyksiin.

Työnhakijoiden tietosuojaseloste

delfort on sitoutunut huolehtimaan henkilötietojesi suojaamisesta. Siksi yrityksemme noudattaa tarkasti kaikkia teknisiä ja organisatorisia tietosuojakäytäntöjä ja -vaatimuksia. Suojaustoimemme varmistavat, että kaikkien osapuolten oikeudet toteutuvat ja niitä päivitetään ja parannetaan jatkuvasti.

Olemme koonneet seuraavaan tärkeimmät tietosuojakäytäntöämme koskevat tiedot.

Työnhakijoidemme on mahdollista tiedustella henkilötietojensa käsittelyä seuraavasta osoitteesta:

delfortgroup AG
Fabrikstraße 20
4050 Traun
Austria
Puhelin: +43 (0)7229 776-0
Telefax: +43 (0)7229 77618-100
info@delfortgroup.com / www.delfortgroup.com

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietojasi käsitellään ainoastaan rekrytointitarkoituksissa suostumukseesi perustuen (GDPR 6 art. 1.a). Jos rekrytointi toteutuu, henkilötietojasi käsitellään työsopimuksen laatimisen ja solmimisen yhteydessä (GDPR 6 art. 1.b) ja lainmukaisia velvotteita noudattaen (GDPR 6 art. 1.c).

Tietojen siirtäminen

Käynnistäessäsi työnhakuprosessin suostut samalla siihen, että yhtiö, jolle hakemus on osoitettu, voi käsitellä henkilötietojasi. Lisäksi annat suostumuksesi siihen, että hakutietojasi voidaan siirrellä delfort-yhtymän Euroopassa toimivien yritysten sisällä. Jos kyse on sinulle sopivasta työpaikasta Euroopan unionin ulkopuolella, hakemuksesi saatetaan siirtää myös kolmansiin maihin. Käsittelemme kaikkia hakemuksia äärimmäisellä huolellisuudella ja tahdikkuudella. Ainoastaan rekrytointiin osallistuvillä työntekijöillämme (kuten henkilöstöosastolla tai vastaavalla työskentelevillä) on pääsy hakijatietoihin. Jokaisella hakemuksia käsittelevällä työntekijällämme on vaitiolovelvollisuus.

Delfort on solminut sopimuksen hakemustietojen käsittelyyn erikoistuneen toimittajan kanssa. Tietosi poistuvat automaattisesti tiedonkäsittelijän palvelimilta kahden viikon kuluessa.

Hakemustietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille, jos et ole erikseen antanut siihen lupaa, tai jos siihen ei ole lakiin perustuvaa tai valvontaviranomaisen määräämää velvoitetta.

Henkilötietojen käsittely

Rekrytointiprosessin aikana delfortgroup AG käsittelee seuraavia henkilötietojasi:

  • Itse toimittamiasi tai sähköisesti välitettyjä tietoja
  • Haastattelunauhoituksia tai puhelinkeskusteluja

Olet antanut erikseen luvan siihen, että tietojasi voidaan käyttää rekrytointiprosessissa ja että ne voidaan arkistoida prosessin päätyttyä tulevia rekrytointeja silmällä pitäen.

Tietojen käsittelyn vastustaminen, tietojen tarkastelu, oikaisu ja poistaminen

Työnhakijana sinulla on oikeus seuraaviin toimiin, jos mitkään oikeudelliset syyt tietojen säilyttämiseen eivät ole vaatimuksesi esteenä.

  • Peruuttaminen: Voit evätä suostumuksesi hakutietojesi käyttämiseen milloin tahansa. Kun rekrytoinnista vastaava henkilö saa pyyntösi, hakutietosi tuhotaan. Tietojasi ei enää sen jälkeen käytetä rektytointiprosessissa.
  • Tietojen tarkastelu ja oikausu: Kerromme sinulle kirjallista pyyntöä vastaan, lailliset vaatimukset huomioiden, mitä henkilötietojasi olemme tallentaneet. Jos tiedoissasi on tapahtunut muutoksia, teemme välittömästi oikaisun tietoihimme antamiesi tietojen perusteella.

Jos haluat kieltää henkilötietojesi käsittelyn, tai vastustaa, tarkistaa tai oikaista tietojesi käsittelyä, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä seuraavaan sähköpostiosoitteeseen: myjob@delfortgroup.com.

Jos et halua, että välitämme hakemustietojasi eteenpäin yhtiömme sisällä tai et halua, että säilytämme tietojasi myöhempää käyttöä varten, kerro asiasta meille kirjallisesti.

Jos epäilet väärinkäytöksiä henkilötietojesi käsittelyssä, sinulla on oikeus valittaa asiasta henkilötietolakeja valvovalle viranomaiselle. Vastaamme mielellämme myös kaikkiin muihin tietosuojaa koskeviin kysymyksiin. Pyydämme sinua ottamaan yhteyttä seuraavaan sähköpostiosoitteeseen: dataprotection@delfortgroup.com.

Google Analyticsin seuranta on käytössä.

Käytämme evästeitä parantamaan käyttökokemusta. Jatkamalla selaamista hyväksyt evästeiden käytön.