Tietosuojakäytäntö

Suhtaudumme henkilötietojesi suojaamiseen erittäin vakavasti.

Käsittelemme henkilötietojasi luottamuksella ja tietosuoja-asetusten vaatimusten mukaisesti. Kerromme alla tietosuojakäytännöistämme ja yrityksemme harjoittaman tiedonkeruun laadusta, laajuudesta ja tarkoituksesta.

1) VASTUU TIETOJEN KÄSITTELYSTÄ 
Tietojen käsittelystä on vastuussa delfortgroup AG.
Yhteystietomme ovat:

delfortgroup AG
Fabrikstraße 20
A – 4050 Traun
dataprotection@delfortgroup.com

Singaporen tietosuojavaltuutetun tavoittaa seuraavasta sähköpostiosoitteesta: Loise.Jacquette@luther-lawfirm.com

2) TIETOJEN KERÄÄMINEN JA KÄSITTELY 

Verkkosivujemme käyttäminen onnistuu useimmissa tapauksissa ilman henkilötietojen ilmoittamista. Jos henkilötietoja, kuten nimeä, postiosoitetta tai sähköpostiosoitetta, pyydetään, niiden antaminen perustuu vapaaehtoisuudelle. 
 

Jos verkkopalvelun käyttäjä (asiakas tai joku muu) luovuttaa henkilötietojaan palvelupyynnön, rekisteröinnin tai sopimuksen solmimisen yhteydessä, käsittelemme ainoastaan käyttäjän luovuttamia tietoja.

Keräämme henkilötietoja ainoastaan, jos se on välttämätöntä sopimussuhteen solmimisen tai sitä edeltävien toimien kannalta, tai jos käyttäjä on antanut luvan henkilötietojen keräämiseen tietosuojasuostumuksella.

Henkilötietojen kerääminen ja käsittely tapahtuu ainoastaan kyselyihin vastaamisen ja sopimusten hallinnan yhteydessä, osana teknistä hallinnointia ja tiedotteiden lähettämistä varten.

3) TIETOJEN LUOVUTTAMINEN ETEENPÄIN 
Henkilötietoja luovutetaan kolmansille osapuolille ainoastaan, jos se on välttämätöntä sopimusten toimeenpanon tai laskutuksen yhteydessä, tai jos olet antanut siihen suostumuksesi verkkopalvelun käyttäjänä tai asiakkaana. Verkkopalvelun käyttäjänä tai asiakkaana sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa.

4) TIETOJEN SÄILYTTÄMINEN JA POISTAMINEN 
Tallennetut tiedot poistetaan, jos verkkopalvelun käyttäjän tai asiakkaan ominaisuudessa peruutat suostumuksesi tietojen säilytyttämiseen, jos tiedot eivät ole enää välttämättömiä siihen tarkoitukseen nähden, jota varten ne on tallennettu, tai jos niiden tallettaminen ei ole enää hyväksyttävää jostakin muusta oikeudellisesta syystä. Laskutus- ja maksupalvelun tarvitsemia henkilötietoja ei sen sijaan ole mahdollista poistaa asiakkaan pyynnöstä.

Rekisteröidyn oikeudet
Kerromme mielellämme, mitä henkilötietojasi olemme tallentaneet rekisteriimme. Pyydämme osoittamaan tiedustelun sivun yläosassa mainittuun osoitteeseen.

Ilmoitathan meille, jos emme ole käsitelleet tietojasi oikein. Korjaamme asian välittömästi ja ilmoitamme siitä sinulle.

Jos et halua meidän enää käsittelevän tietojasi, voit lähettää meille vapaamuotoisen pyynnön asiasta yllä ilmoitettuuun osoitteeseen. Poistamme tietosi järjestelmästämme heti, kun asian käsittelyä hoitava virkailija on saanut pyyntösi ja ilmoitamme sinulle asiasta. Jos pakottavat oikeudelliset syyt estävät henkilötietojesi poistamisen, ilmoitamme sinulle asiasta.

Jos epäilet, ettei henkilötietojesi käsittely ole lainmukaista, sinulla on oikeus ottaa yhteyttä valvontaviranomaiseen. Itävallassa henkilötietojen käsittelyä valvoo tietosuojavaltuutettu:

Österreichische Datenschutzbehörde
Hohenstaufengasse 3
1010 Wien
+43 1 531 15-202525
dsb@dsb.gv.at

Verkkopalvelun lokitiedostot
Sivustomme ylläpitäjä kerää ja tallentaa automaattisesti lokitietoja (Server-Log-Files), joita selaimesi välittää meille automaattisesti. Niihin kuuluvat:  

•    selaintyyppi ja selainversio 
•    käytetty käyttöjärjestelmä 
•    Referrer URL 
•    tietokoneesi isäntänimi (hostname) 
•    palvelimen käytön kellonaika 

Näitä tietoja ei voi yhdistää yksittäisiin henkilöihin. Tietojen sekoittuminen useista muista lähteistä saatuihin tietoihin varmistaa, ettei niin pääse tapahtumaan. Pidätämme itsellämme oikeuden tarkistaa kyseiset tiedot jälkikäteen, jos havaitsemme merkkejä niiden laittomasta käytöstä. 

Google Maps

Tämä verkkosivusto käyttää Google Inc: n Google Maps -palvelua. Tätä palvelua käyttämällä hyväksyt Google Inc: n, heidän edustajien ja kolmansien osapuolien automaattisesti keräämien tietojen keräämisen, käsittelyn ja käytön.

Google Mapsin käyttöehdot ovat saatavilla täältä: https://www.google.com/intl/fi/help/terms_maps/

5) EVÄSTEET

1. Mitä evästeet ovat?

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka internetselain tallentaa tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi verkkosivustollamme vieraillessasi. Internetselainten tuottamat evästeet on tarkoitettu parantamaan verkkosivustojen käyttömukavuutta. Evästeiden avulla sivustomme voi tunnistaa sinut, ja niiden avulla verkkopalvelimemme pystyy tarjoamaan juuri sinulle sopivan, miellyttävän, sujuvan ja tarpeittesi mukaisesti räätälöidyn verkkosivuston.

Huomaa, ettet pääse tarkastelemaan kaikkia verkkosisältöjämme, jos et salli evästeitä.

Sivustomme käyttämät evästeet on ryhmitelty seuraavasti:

  • Istuntokohtaiset evästeet säilyvät tietokoneesi tai mobiililaitteesi muistissa selaimen aukiolon ajan ja tuhoutuvat, kun selain suljetaan.
  • Pysyvät evästeet tallentuvat laitteellesi pidemmäksi ajaksi.
  • Kolmannen osapuolen evästeet ovat jonkin muun verkkosivuston tuottamia evästeitä, joita omat verkkosivumme hyödyntävät. Ne on tarkoitettu muun muassa yksilöidyn mainonnan tuottamiseen.

2. Näin käytämme evästeitä

Käytämme verkkoteknologioita (kuten evästeitä tai Java-kieltä) pääasiassa ainoastaan helpottamaan sivustomme käyttöä ja parantamaan palveluitamme sekä niiden saatavuutta:

  • Käytämme istuntokohtaisia evästeitä verkkosivujemme selailun sujuvuuden varmistamiseksi.
  • Käytämme kolmansien osapuolten evästeitä, koska haluamme parantaa sivustomme käyttökokemusta ja tarjota oikeanlaista mainontaa.

3. Kolmannen osapuolen evästeet

Jotkin kolmannen osapuolen palveluntarjoajat asettavat evästeitä tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi kerätäkseen tietoa verkkokäyttäytymisestäsi ja voidakseen räätälöidä palveluitaan juuri sinulle sopiviksi (mukaan lukien mainonta). Verkkoalustastasi riippuen kolmannet osapuolet saattavat asettaa useita evästeitä laitteellesi. Voit lukea kolmansien osapuolten omilta verkkosivuilta lisää siitä, miten ne käyttävät evästeitä. Tämän sivun alaosasta löytyy tietoa kolmannen osapuolen verkkopalveluista. Meillä ei ole mahdollisuutta valvoa kolmannen osapuolen palveluntarjoajien evästekäytäntöjä. Siitä syystä suosittelemme, että tarkistat niiden omilta verkkosivuilta, mitä evästeitä ne käyttävät ja miten niitä voi hallita. Perinteisten kolmannen osapuolen palveluntarjoajien, kuten Facebookin ja Googlen, kohdalla, Digital Advertising Alliance tarjoaa mahdollisuuden kieltää kaikki kohdennettu mainonta, kun kyseessä on DAA-järjestöön kuuluva yritys. Lisää tietoa aiheesta löytyy seuraava.

4. Evästeiden hallinta ja kieltäminen

Voit hallita evästeitä selaimesi asetusten avulla. Selaimessa on tavallisesti seuraavat asetusmahdollisuudet:

  • Näytä evästeet
  • Salli evästeet
  • Poista kaikki tai jotkin evästeet
  • Poista kaikki evästeet selaimen sulkeutuessa
  • Estä evästeet
  • Ilmoita uusista evästeistä
  • Estä seuranta

Löydät ohjeet evästeiden poistamiseen alla lueteltujen selainten valmistajien sivuilta Jos poistat evästeemme käytöstä, et ehkä pääse hyödyntämään kaikkia verkkosivujemme ominaisuuksia.

Tietosuojailmoitus asiakkaille, tomittajille ja muille yhteistyökumppaneille

Henkilötietojesi suojaaminen on hyvin tärkeää meille delfortilla. Siksi olemme ottaneet käytöön teknisesti kattavan tietosuojajärjestelmän ja noudatamme korkeita tietosuojastandardeja. Näillä toimenpiteillä varmistetaan, että kaikkien asianosaisten oikeudet turvataan, ja niitä myös tarkistetaan ja korjataan aina tarpeen mukaan.
Olemme koonneet näille sivuille keskeisen tietosuojaa koskevan informaation asiakkaitamme, toimittajiamme ja muita mahdollisia yhteistyökumppaneitamme varten.

Delfort ryhmän yritykset ovat vastuussa henkilötietojesi käsittelystä. Yritysten tiedot löytyvät seuraavasta verkko-osoitteesta: https://www.delfortgroup.com/en/company/delfort-plants-contacts/ 

Mitä henkilötietoja käsitellään ja mihin tarkoitukseen?

Asiakkaiden ja toimittajien yrityksemme käyttöön luovuttamia tai liiketoimien yhtedessä välitettyjä henkilötietoja (kuten nimi, virka-asema tai yhteystiedot) käsitellään markkinoinnin, hallinnon, laskutuksen ja teknisen huollon yhteydessä oikeutetun edun perusteella (yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artikla 1f kohta) sopimusta edeltävien toimenpiteiden toteuttamiseksi, sopimuksiin sisältyvien velvoitteiden toimeenpanemiseksi ja liikesuhteiden ylläpitämiseksi (yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artikla 1b kohta).

Keräämme tietoja mahdollisista yhteistyökumppaneistamme yritysmarkkinointia ja myyntiä silmällä pitäen. Ylläpidämme tarkoitusta varten CRM-markkinointitietopankkia, joka mahdollistaa tuotteitamme koskevan tiedon ja markkinoinnin kohdentamisen. Jos nimenomaisesti muuta ei ole sovittu, säilytämme tietoja EU:n tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan, luettuna yhdessä johdanto-osan 47 kappaleen mukaisesti kolmen vuoden ajan viimeisen (tuloksettoman) yhteydenoton jälkeen.
delfort ryhmään kuuluvat yritykset käsittelevät henkilötietoja osin yhdessä tai toimeksiantojen ja sopimusten hallinnoinnin yhteydessä, ja niiden käytettävissä on tarkoituksen vaatimat kattavat asiakas- ja markkinoititietopankit.  

Tietojasi pääsevät tarkastelemaan ainoastaan ne henkilöt, jotka käsitelevät niitä yllämainittuja tarkoituksia varten. He ovat konserniin kuuluvien yritysten kyseisiä tehtäväalueita hoitavavia työntekijöitä.

Tietoja luovutetaan kolmansille osapuolille ainoastaan siinä tapauksessa, että luovutusta vaaditaan lain nojalla, tietojen luovutus on välttämätöntä sopimuksen täytäntöönpanon vuoksi eri osapuollten kesken (esimerkiksi kun mukana on ulkopuolisia rekisterinpitäjiä, pankkeja, vakuutuslaitoksia tai logistiikkayrityksiä), tai jos asiakas toimittaja tai muu yhteistyökumppani on erikseen antanut siihen etukäteen suostumuksensa.

Henkilötietoja ei muutoin markkinoida tai luovuteta yrityksen ulkopuolisille kolmansille osapuolille.

Kuinka kauan säilytämme tietojasi?

Säilytämme tietoja lainsäädännön edellyttämän ajan.  

Kauppasopimuksen solmimisen tai taytäntöönpanon yhteydessä henkilötietoja säilytetään meitä koskevan takuu- ja vanhenemisajan ja lain vaatiman säilytysajan loppuun saakka. Tietoja säilytetään myös mahdollisten oikeuskiistojen loppuun saattamiseen saakka, silloin kun niitä tarvitaan todistemateriaaliksi.  

Miten tietojasi suojataan?

Käytössämme on teknisesti kattava tietosuojajärjestelmä ja noudatamme korkeita tietosuojastandardeja, jotta voimme turvata tiedot katoamisen, tuhoutumisen tai vääristelyn varalta. Järjestelmäämme päivitetään jatkuvasti, jotta se vastaa ajanmukaista teknistä tasoa.

Mitä oikeuksia sinulla on tietosuojaan nähden?

  • Tiedonsaanti- ja oikaisuoikeus: Pyydettäessä kerromme lain edellyttämällä tavalla, mitä henkilötietojasi olemme tallettaneet. Jos tiedoissasi on tapahtunut muutoksiua, oikaisemme tiedot välittömästi ajantasaiset tiedot saatuamme.
  • Peruuttaminen/ poistaminen: Voit kieltää henkilötietojesi käsittelyn jatkamisen koska tahansa tai vaatia niiden poistamista, jos lain edellyttämä säilytysaika tai jokin muu lakisääteinen tai sopimussuhteeseen liittyvä seikka (kuten voimassa oleva sopimus) ei ole ristiriidassa kiellon tai poistamisen kanssa.   
  • Tietojen siirtäminen: Voi vaatia tietyin edellytyksin henkilötietojesi välittämistä itsellesi tai kolmannelle osapuolelle.
  • Suostumuksen peruuttaminen: Voit peruuttaa suostumuksesi tietojesi käsittelyyn koska tahansa.

Vedotessasi johonkin yllämainittuun oikeuteesi otamme asian välittömästi, tai viimeistään kuukauden kuluttua asian vireille panosta pyyntösi mukaisesti käsittelyyn.
Jos näet, että tietojasi ei ole käsitelty lain vaatimalla tavalla, sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojasta vastaaville valvontaviranomaisille. 

Pyydämme osoittamaan henkilötietojen käsittelyn peruuttamista, omien henkilötietojen keräämistä, tietojen oikaisua tai poistamista ja muut tietosuojaa koskevat tiedustelut seuraavaan sähköpostiosoitteeseen: datenschutz@delfortgroup.com

Työnhakijoiden tietosuojaseloste

delfort on sitoutunut huolehtimaan henkilötietojesi suojaamisesta. Siksi yrityksemme noudattaa tarkasti kaikkia teknisiä ja organisatorisia tietosuojakäytäntöjä ja -vaatimuksia. Suojaustoimemme varmistavat, että kaikkien osapuolten oikeudet toteutuvat ja niitä päivitetään ja parannetaan jatkuvasti.

Olemme koonneet seuraavaan tärkeimmät tietosuojakäytäntöämme koskevat tiedot.

Työnhakijoidemme on mahdollista tiedustella henkilötietojensa käsittelyä seuraavasta osoitteesta:

delfortgroup AG
Fabrikstraße 20
4050 Traun
Austria
Puhelin: +43 (0)7229 776-0
Telefax: +43 (0)7229 77618-100
info@delfortgroup.com / www.delfortgroup.com

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietojasi käsitellään ainoastaan rekrytointitarkoituksissa suostumukseesi perustuen (GDPR 6 art. 1.a). Jos rekrytointi toteutuu, henkilötietojasi käsitellään työsopimuksen laatimisen ja solmimisen yhteydessä (GDPR 6 art. 1.b) ja lainmukaisia velvotteita noudattaen (GDPR 6 art. 1.c).

Tietojen siirtäminen

Käynnistäessäsi työnhakuprosessin suostut samalla siihen, että yhtiö, jolle hakemus on osoitettu, voi käsitellä henkilötietojasi. Lisäksi annat suostumuksesi siihen, että hakutietojasi voidaan siirrellä delfort-yhtymän Euroopassa toimivien yritysten sisällä. Jos kyse on sinulle sopivasta työpaikasta Euroopan unionin ulkopuolella, hakemuksesi saatetaan siirtää myös kolmansiin maihin. Käsittelemme kaikkia hakemuksia äärimmäisellä huolellisuudella ja tahdikkuudella. Ainoastaan rekrytointiin osallistuvillä työntekijöillämme (kuten henkilöstöosastolla tai vastaavalla työskentelevillä) on pääsy hakijatietoihin. Jokaisella hakemuksia käsittelevällä työntekijällämme on vaitiolovelvollisuus.

Delfort on solminut sopimuksen hakemustietojen käsittelyyn erikoistuneen toimittajan kanssa. Tietosi poistuvat automaattisesti tiedonkäsittelijän palvelimilta kahden viikon kuluessa.

Hakemustietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille, jos et ole erikseen antanut siihen lupaa, tai jos siihen ei ole lakiin perustuvaa tai valvontaviranomaisen määräämää velvoitetta.

Henkilötietojen käsittely

Rekrytointiprosessin aikana delfortgroup AG käsittelee seuraavia henkilötietojasi:

  • Itse toimittamiasi tai sähköisesti välitettyjä tietoja
  • Haastattelunauhoituksia tai puhelinkeskusteluja

Olet antanut erikseen luvan siihen, että tietojasi voidaan käyttää rekrytointiprosessissa ja että ne voidaan arkistoida prosessin päätyttyä tulevia rekrytointeja silmällä pitäen.

Tietojen käsittelyn vastustaminen, tietojen tarkastelu, oikaisu ja poistaminen

Työnhakijana sinulla on oikeus seuraaviin toimiin, jos mitkään oikeudelliset syyt tietojen säilyttämiseen eivät ole vaatimuksesi esteenä.

  • Tiedonsaanti- ja oikaisuoikeus: Pyydettäessä kerromme lain edellyttämällä tavalla, mitä henkilötietojasi olemme tallettaneet. Jos tiedoissasi on tapahtunut muutoksiua, oikaisemme tiedot välittömästi ajantasaiset tiedot saatuamme.
  • Peruuttaminen/ poistaminen: Voit kieltää henkilötietojesi käsittelyn jatkamisen koska tahansa tai vaatia niiden poistamista, jos lain edellyttämä säilytysaika tai jokin muu lakisääteinen tai sopimussuhteeseen liittyvä seikka (kuten voimassa oleva sopimus) ei ole ristiriidassa kiellon tai poistamisen kanssa.   
  • Tietojen siirtäminen: Voi vaatia tietyin edellytyksin henkilötietojesi välittämistä itsellesi tai kolmannelle osapuolelle.
  • Suostumuksen peruuttaminen: Voit peruuttaa suostumuksesi tietojesi käsittelyyn koska tahansa.

Jos haluat kieltää henkilötietojesi käsittelyn, tai vastustaa, tarkistaa tai oikaista tietojesi käsittelyä, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä seuraavaan sähköpostiosoitteeseen: myjob@delfortgroup.com.

Jos et halua, että välitämme hakemustietojasi eteenpäin yhtiömme sisällä tai et halua, että säilytämme tietojasi myöhempää käyttöä varten, kerro asiasta meille kirjallisesti.

Jos epäilet väärinkäytöksiä henkilötietojesi käsittelyssä, sinulla on oikeus valittaa asiasta henkilötietolakeja valvovalle viranomaiselle. Vastaamme mielellämme myös kaikkiin muihin tietosuojaa koskeviin kysymyksiin. Pyydämme sinua ottamaan yhteyttä seuraavaan sähköpostiosoitteeseen: dataprotection@delfortgroup.com.

Google Maps on käytössä.