Prosessi- /putkistosuunnittelija

Tehtäväsi

Suunnittelijan monipuolinen toimenkuva sisältää tehtaan kunnossapito- sekä uudistamissuunnitteluun liittyviä tehtäviä, putkisto- ja mekaniikkasuunnittelua sekä asennusvalvontaa. Työnkuva tarkentuu valitun henkilön ominaisuuksien ja valmiuksien mukaan. Tehtävä sijoittuu tuotannon organisaatioon ja esimies on suunnittelupäällikkö. 

Kokemuksesi

Tehtävään sopiva koulutus on esim. AMK-insinööri tai DI. Kokemus suunnittelutehtävistä ja englanninkielen taito katsotaan hakijan eduksi. Tehtävään annetaan hyvä perehdytys sekä koulutusta työn ohessa, myös tehtaillamme Euroopassa. Paperiteollisuuden tuntemus on eduksi, mutta ei välttämätön.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Panu Salminen, p. 0400 969 819.

Hakemukset ja cv:t palkkatoivomuksineen 12.1.2020 mennessä osoitteeseen maarit.reunanen@delfortgroup.com

Etusi

Tarjoamme monipuolisen tehtävän ja hyvät kehitysmahdollisuudet kansainvälisessä konsernissamme. Tehtaamme sijaitsee Janakkalan Tervakoskella, Helsinki-Tampere moottoritien kupeessa. Osaava henkilöstömme koostuu 340 huippuammattilaisesta ja ylpeyden aiheenamme on jo yli 200 -vuotinen vakaan yrityksen historia. Yrityksessämme on priorisoitu henkilöstön työturvallisuus- ja hyvinvointiasiat korkealle. Teemme pitkäjänteistä työtä ollaksemme yksi parhaista työpaikoista. 

Yhteystietosi

Meillä on jännittäviä suunnitelmia tulevaisuudelle, ja tarjoamme mielenkiintoisia vastuutehtäviä menestyvässä kansainvälisessä yhtymässä.

Yhteyshenkilösi Maarit Reunanen voi vastata kysymyksiin. We are looking forward to your compelling application.

Hae nyt

We use cookies to ensure you a pleasant experience. By continuing browsing, you agree to the use of cookies.