уведомление за поверителност

Ние приемаме защитата на твоите лични данни много сериозно.

Ние се отнасяме с твоите лични данни поверително, в съответствие със законовите разпоредби за защита на данните и тази политика за поверителност. По-долу те информираме за нас и естеството, обхвата и целта на събирането на данни.

1) ОТГОВОРНОСТ ЗА ОБРАБОТКА НА ДАННИТЕ
Отговорност за обработката на данните носи delfortgroup AG.
Можеш да се свържеш с нас на:

delfortgroup AG
Fabrikstraße 20
A – 4050 Траун
dataprotection@delfortgroup.com

С отговорника за защита на данните в Сингапур можеш да се свържеш на този имейл адрес:Loise.Jacquette@luther-lawfirm.com

2) СЪБИРАНЕ И ОБРАБОТКА НА ДАННИТЕ
Нашият уебсайт може в повечето случаи да се използва без предоставяне на лична информация. Ако потребителят бъде подканен да предостави лична информация (например име, адрес, имейл адрес), се разбира, че потребителят прави това доброволно.

Ако потребителят на уебсайта (клиент или не клиент) предоставя лична информация в контекста на например заявка, регистрация или сключване на договор, тогава ще обработваме само тези лични данни, предоставени от потребителя.

Ние събираме лични данни само ако това е необходимо по време на изпълнението на договорни отношения или пред-договорно действие или ако си дал(а) съгласие за това в рамките на съгласието за защита на данните.

Събирането и обработката на лични данни се извършва изключително за отговор на въпроси, за обработка на договори, като част от техническото администриране и за изпращане на бюлетини.

3) РАЗКРИВАНЕ И ПРЕДАВАНЕ НА ДАННИ
Личните данни ще бъдат разкривани или предавани от нас на трети страни само ако това е необходимо за изпълнение на договора или за целите на фактурирането или ако си дал(а) съгласие като потребител на уебсайта и/или клиент. Като потребител на уебсайта и/или клиент, имаш право да оттеглиш съгласието си за бъдеща обработка във всеки един момент.

4) ЗАДЪРЖАНЕ НА ДАННИ И ИЗТРИВАНЕ НА ДАННИ
Изтриването на съхранените данни става, ако ти като потребител на уебсайта и/или клиент оттеглиш съгласието си за съхранението, ако твоите данни вече не са необходими с оглед на изпълнение на целта, преследвана от съхранението, или ако съхранението им по други правни причини е, или става, недопустимо. Данните за целите на фактуриране и счетоводство не се влияят от искане за анулиране.

Засегнати права
При поискване с удоволствие ще те информираме за данните, които съхраняваме за теб. Моля, насочи заявката си към горепосочените адреси за контакт.

Ако твоите данни, които обработваме, не са правилни, моля, информирай ни за това. Ние ще ги коригираме незабавно и ще те информираме.

Ако вече не желаеш да обработваме твоите данни, молим да ни информираш неофициално, като използваш горепосочените данни за контакт. Веднага щом твоят отказ стигне до отговорното лице, ние веднага ще изтрием данни и ще те информираме. Ако има убедителни правни причини за изтриването на личните ти данни, ще бъдеш уведомен(а) от нас.

Ако смяташ, че обработката на твоите лични данни не се извършва в законовата рамка, имаш правото да обжалваш пред съответния надзорен орган. В Австрия това е австрийският орган за защита на данните.

Органът за защита на данните може да се намери на следния адрес:

Österreichische Datenschutzbehörde
Hohenstaufengasse 3
1010 Wien
+43 1 531 15-202525
dsb@dsb.gv.at

Сървърни-лог-файлове
Доставчикът на страниците автоматично събира и съхранява информация в така наречените сървърни лог файлове, които твоят браузър автоматично ни предава. Това са:

  • тип и версия на браузъра
  • използвана операционна система
  • URL адрес на препратка
  • Име на хоста на компютъра за достъп
  • Време на заявката на сървъра

Тези данни не могат да бъдат присвоени за конкретни лица. Няма да се случи сливане на тези данни с други източници на данни. Ние си запазваме правото да проверяваме тези данни със задна дата, ако узнаем за конкретни индикации за незаконна употреба.

Google Maps

Този уебсайт използва услугата Google Maps от Google Inc. Използвайки тази услуга, ти приемаш събирането, обработката и използването на автоматично събраните данни от Google Inc., техни представители и трети страни.

Условията за ползване на Google Maps можете да получите тук: https://www.google.com/intl/en/help/terms_maps/

Matomo
За целите на търсене и анализиране на грешки, оценяване на използването и въвеждане на мерки за бъдещо развитие на нашата уеб страница ние обработваме Вашите данни с помощта на софтуера за анализиране Matomo, InnoCraft Ltd., 150 Willis St, 6011 Wellington, Нова Зеландия (New Zealand) (https://matomo.org/).

Тъй като при тази услуга става въпрос за локален аналитичен инструмент, не се предават никакви лични данни на доставчици на услуги или на трети лица. Освен това Вашите лични данни се анонимизират непосредствено след събирането им. Поради това не се извършва запаметяване на лични данни след първата стъпка на обработката.

Правно основание за обработка на данните е обоснованият интерес (безусловна техническа необходимост за предоставяне и доставка на изрично желаната от Вас поради извикването й услуга „Уеб сайт“ ) съгласно чл. 6 абз. 1 буква f на Общия регламент относно защитата на данните.
Правното основание за предоставяне в Нова Зеландия е решението за изпълнение на Комисията на ЕС 2013/65/EС (https://eur-lex.europa.eu/legal-content/BG/TXT/?uri=CELEX%3A32013D0065).
 

5) БИСКВИТКИ

1. Какво представляват бисквитките?

Бисквитките са малки текстови файлове, които се съхраняват на твоето крайно устройство чрез браузъра, когато използваш нашия уебсайт. Тези текстови файлове съдържат информация за предоставяне на лесни за потребителя услуги и се експортират от уеб браузъри. Бисквитките позволяват на нашия уебсайт да те разпознае, така че нашият уеб сървър да ти представи по-персонализиран, по-добър, по-бърз уебсайт, който е съобразен повече с твоите изисквания.

Ето защо, моля, имай предвид, че може да не получиш достъп до някакво съдържание на уебсайтове, ако блокираш бисквитките.

По същество се прави разлика между следните видове бисквитки:

  • Бисквитки, базирани на сесия: Те се съхраняват на твоя компютър/крайно устройство, докато сърфираш в нашия уебсайт и след това се изтриват.
  • Постоянни бисквитки: Тези бисквитки остават на твоя компютър за по-дълъг период от време.
  • Бисквитки на трети страни доставчици: Тези бисквитки се генерират от партньорски уебсайтове и са вградени в нашия уебсайт. Те са предназначени например за предоставяне на персонализирана реклама.

2. Ето как използваме бисквитките

Обикновено използваме само интернет технологии (например бисквитки, Java script), за да опростим използването на нашия уебсайт и да оптимизираме нашата услуга и твоята комуникация със съдържанието ни:

  • Ние използваме така наречените бисквитки, базирани на сесия, за да поддържаме активната настояща сесия.
  • Ние използваме бисквитки на трети страни доставчици, които имат за цел да подобрят твоето преживяване с нашето съдържание и реклами.

3. Бисквитки на трети страни доставчици

Някои трети страни доставчици използват бисквитки на твоя компютър, за да регистрират специално твоето поведение като посетител и да персонализират услугите (включително рекламата). В зависимост от платформата, могат да бъдат зададени няколко бисквитки от трети страни доставчици. Можеш да прочетеш за това как трети страни доставчици използват бисквитки на съответните уебсайтове. Можеш да намериш информация за мрежите по-долу. Ние нямаме контрол върху бисквитките на трети страни доставчици. Затова препоръчваме да провериш уебсайтовете на трети страни, за да видиш кои бисквитки се използват и как могат да бъдат управлявани. За конвенционалните трети страни доставчици, като Facebook, Google и др., Digital Advertising Alliance предлага опция за прилагане на колективен отказ за всички компании на DAA. Можеш да намериш повече информация за това по-долу.

4. Управление на бисквитки/отказ

В менюто на своя браузър можеш да намериш опции за настройка на използването на бисквитки. Браузърът обикновено има следните опции за настройка:

  • преглед на бисквитките,
  • разрешаване на бисквитките,
  • деактивиране на всички или на избрани бисквитки,
  • деактивиране на всички бисквитки при затваряне на браузъра,
  • блокиране на бисквитките,
  • съобщения, когато бисквитките трябва да бъдат зададени, и
  • възражение срещу анализ и проследяване.

За следните браузъри можеш да намериш инструкциите за деактивиране на бисквитките на уебсайта на производителите. Ако блокирате нашите бисквитки в твоя браузър, може да не успееш да използваш някои области на нашия уебсайт.

delfort отдава голямо значение на защитата на твоите лични данни. Поради това сме въвели технически и организационни мерки и стандарти за защита на данните в широк мащаб. Тези стандарти гарантират защита на правата на всички субекти на данни. Те подлежат на непрекъснат преглед и по-нататъшно усъвършенстване.

За теб като клиент, доставчик или потенциален клиент, ние обобщихме впоследствие най-важната информация по въпроса за защита на данните.

Предприятията на delfort са администратори на данни за обработка на твоите лични данни Можеш да намериш списък с предприятията на: https://www.delfortgroup.com/en/company/delfort-plants-contacts/

Какви лични данни се обработват и за какви цели?

Личните данни на клиенти и доставчици се обработват в рамките на поддръжка, маркетинг, администрация и сетълмент въз основа на законните ни интереси (член 6, параграф 1, буква (е) от GDPR) с цел извършване на пред-договорните мерки, спазване на договорните задължения и с цел поддържане на бизнес отношения (член 6, параграф 1, буква (б) от GDPR). Тези данни са били оповестени предварително от теб (напр. име, данни за контакт, длъжност) или определени в обхвата на бизнес отношенията.

По отношение на потенциални клиенти ние също записваме лични данни в рамките на нашите дейности по придобиване и продажби. Поддържаме маркетингова база данни за CRM (Системата за управление на взаимоотношенията с клиентите), за да осигурим конкретна информация и реклама за нашите продукти. Ако нямаме твоето изрично съгласие за нещо повече от това, ще съхраняваме данните за период от три години след края на последния (неуспешен) опит да се свържем с теб в съответствие с член 6, параграф 1, буква (е) GDPR във връзка със съображение 47.

Предприятията на delfort group частично обработват лични данни съвместно или в контекста на договорни отношения за обработка на данни. Следователно те поддържат цялостна база данни за клиенти и маркетинг.

До твоите данни имат достъп само тези лица, които участват в обработката за горепосочените цели, например служители от компаниите на групата и/или съответните отдели.

Данните по принцип се препращат на трети страни само ако сме задължени да го направим по закон, ако препращането на данни е необходимо за изпълнение на договорните отношения (напр. външни администратори на данни, банки, застрахователни компании, логистични компании) или ако изрично предварително си дал(а) своето съгласие за това.

Личните данни не се продават, нито по друг начин се предават на трети страни извън групата.

За какъв период се съхраняват данните ти?

Продължителността на съхранението на твоите данни зависи от законовите изисквания.

В случай на подготовка на договор или сключване на договор, твоите лични данни се съхраняват до изтичането на гаранцията, отговорността, предписанието и законовите срокове за съхранение, които са приложими за нас. Освен това те се съхраняват до приключване на всички спорове, в които данните са необходими като доказателство.

Как се защитават данните ти?

Ние прилагаме обширни технически и организационни мерки за безопасност, за да защитим твоите данни от загуба, унищожаване и злоупотреба. Нашите системи непрекъснато се актуализират в съответствие с най-съвременните технологии.

Какви права можеш да упражниш във връзка със защитата на данните?

  • Информация и коригиране: При поискване ще те информираме в съответствие със законовите спецификации на тези лични данни, които съхраняваме. Ако твоите данни са се променили, ние ще започнем коригиране на данните веднага след като ни информираш.
  • Възразяване/изтриване: Можеш да възразиш срещу обработването на твоите лични данни по всяко време, с бъдещо действие, или да поискаш изтриване, ако твоето искане не е в противоречие със законоустановен период на съхранение или друга законова или договорна необходимост (например активен договор).
  • Преносимост на данни: При определени условия можеш също да поискаш прехвърляне на личните ти данни на теб или на трета страна.
  • Оттегляне на съгласието ти:По всяко време можеш да оттеглиш съгласието си, дадено за обработка на твоите данни.

Ако упражниш някое от горните права, ние ще направим изявление по въпроса без излишно забавяне, но най-късно до един месец след получаването на искането или ще отговорим на искането в рамките на този период. Ако смяташ, че обработката на твоите лични данни не съответства на закона, имаш право да подадеш оплакване до съответния надзорен орган. Ако имаш въпроси относно оттеглянето, предоставянето, коригирането или изтриването на данни или други въпроси относно защитата на данните, свържи се с datenschutz@delfortgroup.com

delfort отдава голямо значение на защитата на личните ти данни. Поради това сме въвели множество технически и организационни мерки и стандарти за защита на данните. Тези стандарти гарантират правата на всички заинтересовани страни и непрекъснато се преразглеждат и подобряват.

За теб като кандидат сме обобщили по-долу най-важната информация по въпроса за защита на данните.

Адресът за контакт при запитвания относно обработката на твоите лични данни е:

delfortgroup AG
Fabrikstraße 20
4050 Траун
Австрия
Телефон: +43 (0)7229 776-0
Факс: +43 (0)7229 77618-100
info@delfortgroup.com / www.delfortgroup.com

Цел на обработката на данни

Твоите данни ще бъдат обработвани единствено за целите на процеса на кандидатстване въз основа на даденото от теб съгласие (чл. 6 параграф 1а GDPR). В случай на успешна кандидатура, твоите данни ще бъдат допълнително обработвани за целите на заетостта при изпълнение на договора (чл. 6 параграф 1б GDPR) и в съответствие със законовите задължения (чл. 6 параграф 1в GDPR).

Препращане на данни

В случай на кандидатстване, даваш изрично съгласието си, че данните, предоставени като кандидат, могат да бъдат обработвани от съответната компания от групата, към която е насочена твоята кандидатура. Освен това изрично се съгласяваш, че данните, предоставени като кандидат, могат да се предават в рамките на европейските компании на delfort-group. В случай, че има подходяща за теб позиция извън Европейския съюз, твоята кандидатура може да бъде препратена на трети страни. Данните от твоята кандидатура ще бъдат обработвани с изключително внимание и дискретност. Само тези служители, които участват в наемането ти на работа (напр. Човешки ресурси, съответният отдел) имат достъп до данните от твоята кандидатура. Всички лица, които имат достъп до твоите документи за кандидатстване, са задължени да спазват поверителност.

Платформата на приложението е хоствана от администратор за обработка на данни, с когото delfort има сключено съответното споразумение за обработка на данни. След 14 дни твоите данни се премахват автоматично от сървърите на администраторите на данни.

Данните, предоставени в кандидатурата ти, няма да бъдат разкривани на трети страни, освен ако не си дал(а) изричното си съгласие за това или не е предвидено законово задължение или заповед, издадена от надзорен орган.

Обработка на данни

По време на процедурата за кандидатстване delfortgroup AG ще обработва следните лични данни:

  • Данни, които си предоставил(а) сам(а) или които са били предадени по електронен път
  • Записи от интервюта и/или телефонни разговори

Изрично се съгласяваш, че твоите данни могат да бъдат използвани за процеса на кандидатстване и да се съхраняват в регистъра след приключване на процеса на кандидатстване за всички други предстоящи процедури, свързани с персонала.

Възразяване, достъп, коригиране или изтриване на данни

Като кандидат можеш да се възползваш от следните права, ако няма законово изискване за задържане, което да противоречи на твоето искане:

  • Информация и коригиране: При поискване ще те информираме в съответствие със законовите спецификации на тези лични данни, които съхраняваме. Ако твоите данни са се променили, ние ще започнем коригиране на данните веднага след като ни информираш.
  • Възразяване/изтриване: Можеш да възразиш срещу обработването на твоите лични данни по всяко време, с бъдещо действие, или да поискаш изтриване, ако твоето искане не е в противоречие със законоустановен период на съхранение или друга законова или договорна необходимост (например активен договор).
  • Преносимост на данни: При определени условия можеш също да поискаш прехвърляне на личните ти данни на теб или на трета страна.
  • Оттегляне на съгласието ти:По всяко време можеш да оттеглиш съгласието си, дадено за обработка на твоите данни.

За искания относно възразяването, достъпа, коригирането или изтриването на данни, моля, свържи се с myjob@delfortgroup.com.

Ако не желаеш да разкриваме данни от твоята кандидатура в нашата група или не си съгласен(на) със съхраняването на твоите документи за по-нататъшно използване, моля, уведоми ни в писмена форма.

Ако смяташ, че обработката на твоите лични данни не съответства на закона, имаш право да подадеш оплакване до съответния надзорен орган. Ще се радваме да отговорим на всички други въпроси по отношение на поверителността. Моля, свържи се с dataprotection@delfortgroup.com.

Google Maps е активиран.